Autounion ukrepi za covid-19

V celoti se osredotočamo na zaščito svojih strank.

V podjetju autoUnion Car Rental delimo z našimi strankami ljubezen do potovanj in smo pripravljeni, da jih pozdravimo na najboljši možni način.

Da bi zagotovili varnost in dobro počutje naših strank, zaposlenih in njihovih družin, smo izvedli vrsto previdnostnih ukrepov in pripravili podroben operativni načrt.

Vsako notranjo površino naših vozil, sedeže in zunanjo površino očistimo in razkužimo s specializiranimi izdelki in orodji, osebje pa vedno nosi masko in rokavice. Oprema, ki jo dobite+B8:B20+B8:B19 na kraju samem (otroški sedeži, GPS), se razkuži po vsakem najemu in pred njim.
Namestitev zaščitnih zaslonov na servisnih okencih.

Obvezna uporaba mask in rokavic za vse zaposlene.

Razkužila ali robčki so na voljo na okencih in na avtobusih.

Lokacije in pisarne družbe Autounion v Grčiji in tujini se čez dan redno razkužuje, s posebnim poudarkom na čakalnicah za stranke, ročajih in recepcijah.

Izvajamo posebne postopke čiščenja in razkuževanja našega voznega parka po in pred vsakim najemom.

Vsako notranjo površino naših vozil, sedeže in zunanjo površino očistimo in razkužimo s specializiranimi izdelki in orodji, osebje pa vedno nosi masko in rokavice. Oprema, ki jo dobite na kraju samem (otroški sedeži, GPS), se razkuži po vsakem najemu in pred njim.

Z zaposlenimi in vodstvenimi delavci nenehno komuniciramo, jim zagotavljamo usposabljanje in zdravstveno vzgojo ter jih kadar koli podpiramo.
AutoUnion je vedno na tekočem z ukrepi slovenske vlade, ministrstvi, zdravstvom in avtoritetami.

Vedno smo vam na voljo.

Kot vedno se vam zahvaljujemo, da ste naša stranka.

Scroll to Top